Pénztárgépszalag, hőpapírtekercs forgalmazása

Különféle hőpapírtekercsek pénztárgépszalagok  értékesítése online pénztárgépekhez és POS terminálokhoz. A hőpapírszalag különféle méretekben kapható, készleten tartjuk a leggyakrabban használatos hőpapír szalag típusokat. A pénztárgépszalagok kiváló minőségű thermo alapanyagokból készülnek amelyek hatására a hőpapír tekercs finom felületű és porlódás mentes. Ennélfogva megkíméli a thermo fejeket a kopástól illetve az eszközök papír továbbító egységeit a szennyeződéstől. A hőpapír szalag megfelelő tárolás mellett megőrzi a 8 év láthatóságot. A thermo tekercsek BPA mentes alapanyagból készülnek.

A thermo tekercsek hátoldalon tartalmazzák a szükséges törvényi előírásnak megfelelő szöveget.  

 Nettó 70 000 Ft feletti vásárlásnál a szállítás INGYENES

A hőpapír felhasználási területe folyamatosan bővül hiszen számos előnnyel rendelkezik, mindemellett a gyártástechnológia fejlődése is lehetővé teszi egyre szélesebbkörű felhasználását. Hőérzékenysége lehetővé teszi, hogy a 70-120 fokon működö thermo fejek hő hatására nyomatképet tudjanak kialakítani a papír felületén. A hőpapír ezen előnyét a tárolásakor is figyelembe kell venni, hiszen a hőérzékenysége miatt nem tehetjük ki erős fénynek, napsütésnek, mert ha tartósan erős fényhatás vagy hő éri a nyomatkép elhalványulhat, roszabb esetben akár el is tünhet.

Amire még a tárolás során figyelni kell, hogy a hőpapír nyugtákat ne tároljuk nyomatképükkel egymáson mert károsíthatja a rajtuk tárolt információt, illetve PVC anyagű irattartókba ne tároljuk mert ezen termékek lágyítókat tartalmaznak és a hőpapírral érintkezve elhalványíthatja a nyomatképet.

A hőpapír tekercs ideálisan fénytől elzárt 18-23 fok közötti és kevesebb mint 65%-os páratartalommal rendelkező helységben tárolhat, ha figyelembe vesszük ezen szempontokat akkor a nyomat 8-10 évig megőrizhető.

A hőpapírszalagok használatának előnyei:

 • kiváló nyomatási minőség
 • a legalacsonyabb előállítási költség
 • olcsó, mivel nem szükséges festékszalag a nyomtatáshoz
 • könnyen és egyszerűen kezelhető, nyomtatható

A közvetlen hőnyomtatás egy érintés nélküli nyomtatási eljárás, amely hőátadást alkalmaz. A termikus nyomtatófej teljes szélességében nagyszámú kis fűtőelem van felszerelve. Ez azt jelenti, hogy a hőnyomtatónak nagyon kevés mozgó alkatrésze van, ezért nagyon kevés karbantartást igényel. A fűtőelemek a hőt közvetlenül a hőpapírra adják át, ahol a hőpapír funkcionális rétege pigmentációval reagál, nyomtatott képet hozva létre.

Az elülső és a hátlapon lévő kiegészítő bevonatok megvédhetik a hőbevonatot a környezeti hatásoktól, és optimalizálhatják a termék tulajdonságait olyan speciális követelményeknek megfelelően, mint a nyomtathatóság, a laminálás, a tartósság stb. Természetesen a szövegen és a grafikonon kívül minden típusú vonalkód használható nyomtatott. Egyszerű, megbízható és gyors.

 

A hőnyomtatás előnyei:

 • Alacsony zaj
 • Megbízható
 • Gyors
 • Könnyen kezelhető
 • Alacsony üzemeltetési költségek (karbantartás és energiatakarékosság)
 • Nincsenek más fogyóeszközök, például toner vagy tinta
 • Kompakt nyomtatóegység, így különösen alkalmas hordozható kézi eszközökhöz
 • Extrém éghajlati viszonyok között is használható

 

Pénztárgépszalag, hőpapírtekercs forgalmazása  14 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 14
Mutat 1 - 12 / 14