Boríték nyomtatás

egyedi borítékokajánlatkérés: info@nyomtatvanynagyker.eu

Igényesebb céges megjelenés nyomott borítékkal.

Cégünk az Ön partnere lehet a jellemzően a kis példányszámú borítékok nyomtatásában is, gondolunk itt a 100 db-tól a 10.000 db-ig,

Természetesen, nagyobb példányszámok esetén is tudunk kedvező árat adni. Azonban sok kis cég életében jelent problémát, hogy a néhány száz vagy ezer darabos színes logóval ellátott borítékokat, csak magas költségen tudják legyártatni. Mi technológiákkal a kisebb példányszámban előálított borítékokat is kedvező áron tudjuk ajánlani.  Emelett vállalunk kapott adatokból boríték perszonalizálást is.

Természetesen az előállítási árak függnek a boríték tipusától és a mennyiségtől amelyet meg szeretnének nyomatni, ezért kérje egyedi ajánlatunkat az info@nyomtatvanynagyker.eu címen.

BIZZA RÁNK EGYEDI CÉGES BORÍTÉKAINAK LEGYÁRTÁSÁT!

Van egy elképzelése, keressen nyugodtan, megvalósítjuk. Maga a boríték magán hordozza vállalkozása arculatát, segítünk a megtervezésében, grafikai szolgáltatásunk a rendelkezésére áll. Egy igényesen elkészített nyomott céges boríték jó benyomást kelt  partnereiben vállalkozása iránt. Egy jól megválasztott boríték nyomás kiemeli a marketing  levelét a többi közül, így nagyobb az esélye lesz annak, hogy eléri célját. Az egyedi nyomtatott boríték tehát nagyszerű  lehetőség, hogy jó megjelenést alakitson ki cége számára és ezekbe a céges borítékokba akár számlát, akár marketing anyagot helyez biztos lhet  benn, hogy az igényesség  benyomását kelti.

Sokféle borítékból választhat akár záródás vagy méret illetve ablak elhelyezés szerint. Ahhoz, hogy árajánlatot tudjunk adni, szükségünk lesz :

-boríték méretére

-boríték záródására 

-ha van ablak a borítékon akkor annak az elhelyezése és méretére

-a borítékra kerülő nyomat színeire 

KÉRJE AJÁNLATUNKAT !

Boríték nyomtatás  Jelenleg nincs termék ebben a kategóriában.

Alkategóriák

 • LC/6 Boríték (114×162...
 • LC/5 Boríték (162×229...
 • LA4 Boríték (110×220...
 • LC6/5 Boríték (114×229...
 • TC/4 Boríték (229×324...

  Ebben a menüpontban a TC4 (229x328 mm) méretű boríték nyomtatásának az ára látható az alábbi táblázatban. Az  árak magukban foglalják a TC4 méretű öntapadó fehér borítékot. Rendelhetsz bélésnyomott borítékot vagy esetleg választhatsz más záródással akár szilikonos záródású borítékot illetve ha szertenél különféle ablakos borítékkal is rendelhetsz terméket. Ennek a felára 2-3 Ft. KÉRD AJÁNLATUNKAT az info@nyomtatvanynagyker.eu címen.

  Áraink magyar forintban értendők és nettó árak amelyek nem tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t

  TC4 boríték nyomás árak

 • Boríték címzés

  Ha elege van az etikettezésből , ahol először  meg kell vásárolnia magát az etikett címkét majd rányomtatnia a címet és felragasztani a borítékra.

  Ránk van szüksége.

  Mi közvetlen a borítékra nyomtatjuk a címeket . Nincs másra szükség csak akár egy exel fájlban elküldi részünkre az adatokat és mi a kért borítékra nyomtatjuk.

  Áraink természetesen a kinyomtatandó boríték mennyiségétől függenek, ezért kérje egyedi, az Ön igényeire szabott ajánlatunkat az info@nyomtatvanynagyker.eu címen. Vagy a "Kapcsolat" menüpontban található elérhetőségeink egyikén.