Nyomtatvány gyártás
nyugta

Cégünk egyedi és álltalános nyomtatványok gyártásával foglalkozi. Önátíró nyomtatványaink mellett ofszet papírból is készülnek termékeink. Nyomtatvány gyártásunk a nagyobb volumennel rendelkező termékkörökre irányul de folyamatosan szeretnénk bővíteni terméklistánkat az Önök igényei alapján.  

Nyomtatvány gyártás  Jelenleg nincs termék ebben a kategóriában.

Alkategóriák

 • Szigorú számadású...

  NYILATKOZAT LETÖLTÉSE: NYILATKOZAT szigorú számadású nyomtatványokhoz.pdf

  Tisztelt Vásárlónk!

  Hogy az adatszolgáltatási kötelezettségünknek eleget tudjunk tenni 2011. január 01.-től minden számlát és nyugtatömböt vásárló cég megbízásából eljáró személy nevét és adóazonosító számát rögzítenünk kell. Abban az esetben, ha kiszállítással rendeli meg az érintett nyomtatványokat, kérjük a mellékelt nyilatkozatot töltse ki és juttassa vissza e-mailben, vagy a 06-62-200-300-as faxszámunkra.

   
  A megbízott személy változása esetén kérjük, haladéktalanul értesítsék társaságunkat.

  Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

 • szállítmányozási...

  szállítmányozási nyomtatvány

  Fuvarozással kapcsolatos nyomtatványok, mint fuvarlevél, CMR, menetlevél, nemzetközi menetlevél,stb. forgalmazása.

 • Ügyviteli nyomtatványok

  ügyviteli nyomtatványok

  Különféle nyomtatványok forgalmazása és gyártása. Mint például átutalási megbízás PFNY 11. szállítólevél és szállítólevéltömb, nyugta és nyugta tömb, számla és számlatömb, kiadási pénztárbizonylat és bevételi pénztárbizonylat, átírótömb és önátírótömb, szabadságengedély, átvételi elismervény és átadási-átvételi elismervény. A nyomtatványokat csak egész csomagban értékesítjük, kérjük a rendelésnél ezt vegyék figyelembe.

 • Egészségügyi kórházi...