Szállítójegy 25x4 lapos nyomtatvány

PRO-0716

Új

Szállítójegy 25x4 lapos nyomtatvány önátíró papírból készül, különféle színű oldalakkal. A szállítójegy nyomtatvány oldalai sorszámozottak és perforáció mentén kitéphetőek.

Szállítójegy felhasználási területe : az erdőgazdálkodás nyomtatványa.

- álló elrendezésű nyomtatvány

- sorszámozott oldalak

- jól téphető perforáció

- kitéphető betétlap

- karton borító

Bővebb leírás

950,00 Ft‎ + Áfa (bruttó 1 206,50 Ft‎)

Ez a termék darabonként nem eladó. Legalább 10 darabot kell vásárolnod belőle.

Adatlap

Termékkód A.Erdő.221-2018
Súly 0,2 kg
csomagolási egység 10 db Szállítójegy / csomag

Egyéb infó

Kitöltési útmutató: 

szállítójegy 25x4 lapos

Kinek melyik rovatot kell kitölteni és mikor?

 

A szállítójegy1–5., 7–8., 10.és 12–17. rovatait – a szállítójegynek a faanyag szállítója részére történő átadása előtt – a szállítójegy kiállítójának kell kitöltenie, aki ezen adatok helytállóságát a 23. rovatban aláírásával hitelesíti, egyúttal a szállítójegy kiállításának, valamint eltérés esetén a 24. rovatban a rakomány szállításra történő átadásának időpontját feltüntetni. A Szállításra átadás rovatban rögzített időpontot azonban akkor lehet csak hitelesnek elfogadni, ha azt a szállító aláírásával elismeri. Vita esetében erre vonatkozó megjegyzés a 22. Megjegyzések rovatban lehet tenni. Azon adatok esetében, amelyek mástól származnak (pl.: kiszolgáltatás helye, szállító pontos megnevezés), az adat helyességéért az azt szolgáltató tartozik helytállni. Ezeben az esetekben a szállítójegy kiállítójának kötelezettsége az adatok beszerzésére és feltüntetésére terjed ki.

 

A szállítójegy 6. rovatában a kiszolgáltatást igazoló nevét és képviseleti jogosultságát a szállítás befejezését követően, a szállítmány átvételekor, azaz a részére történő kiszolgáltatásakor a kiszolgáltatást igazoló természetes személynek kell feltüntetnie a szállítójegyen, aki ezen adatok helytállóságát a 26. rovatban aláírásával hitelesíti.

 

A szállítójegy a 9., 11. rovat adatát, valamint a 25-26. rovatainak dátum és időpont megjelölését azok ismertté válásával egyidejűleg a faanyagszállítójának kell kitöltenie, és azok hitelességéért, valamint a szállítmány szállításra történő átvételéért a 24. és 25. rovatban aláírásával vállal felelősséget.

 

A szállítójegy a 26. rovatának kitöltése csak a kiszolgáltatást igazoló természetes személynek és a faanyagszállítójának az egyetértése esetében lehetséges, mivel az előbbi által megadott kiszolgáltatás időpontját az utóbbinak kell hitelesítenie.

 

Amennyiben a nyomtatványon valamely rovatában a rendelkezésre álló hely a megfelelő adatok feltüntetésére nem elégséges, javasolt a nyomtatvány 22. sorszámú, Megjegyzés rovatban folytatni a kitöltést.

 

Minden kiszolgáltatási helyre vonatkozó szállítmány esetében külön szállítójegyet kell kiállítani.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél: